PODSUMOWANIE STYCZNIA

Dopiero co zaczynaliśmy Nowy Rok, a za nami już styczeń. W tym miesiącu odbyły się  jak zawsze wtorkowe spotkania integracyjne, w ramach których zorganizowaliśmy spotkanie noworoczne, spotkanie z pracownikiem MOPS, tradycyjne spotkanie integracyjne, a później zajęcia muzyczne i na koniec warsztaty z organizacji przestrzeni, jak skutecznie porządkować własne mieszkanie.

Nie zabrakło również Pracowni na Złotych.  Są to spotkania, na których miłośniczki rękodzieła wymieniają się umiejętnościami i prezentują swoje dzieła.

Styczniowym harmonogramie nie zabrakło również spotkań czwartkowych, które opierały się na aktywizacji ruchowej, gimnastyki, technik relaksacyjnych. Są to ćwiczenia fizyczne, które mają na celu poprawić elastyczność i ruchowość. Tydzień zamykały spotkania piątkowe, czyli „Głowa nie idzie na emeryturę” oraz „Aktywizacja umysłowa” (gry i zabawy logiczne, ćwiczenia na poprawę pamięci, koncentracji).

Dziękujemy za spotkania i do zobaczenia w lutym.