SPOTKANIE WIGILIJNE – PODSUMOWANIE WYDARZENIA

19 grudnia 2023r. w Fundacji na Złotych Łanach odbyło się spotkanie wigilijne dla Seniorów tego osiedla. Nasi Podopieczni nie zawiedli i licznie przybyli, aby już teraz poczuć tą magiczną, świąteczną atmosferę. W gronie zaproszonych byli również przewodnicząca Fundacji Aktywności Społecznej Złote Łany, zastępca prezesa Spółdzielni Mieszkaniowej „Złote Łany” oraz ksiądz proboszcz z parafii Świętego Józefa.

Na początek, na rozgrzanie dla gości przygotowano barszcz czerwonym z uszkami. Następnie podano chrupiącą rybką z dodatkiem sałatki jarzynowej i pierogów. Oczywiście nie zabrakło przepysznego kompotu. Deser również nie zawiódł i każdy mógł delektować się pysznym kołaczem.
Na tym atrakcji nie mało. Na koniec wszyscy wspólnie przepięknie śpiewali kolędy.

Cieszymy się, że udało nam się spotkać we wspólnym gronie i  stworzyć tą miłą, ciepłą atmosferę, która zawsze powinna towarzyszyć w domu podczas Świąt Bożego Narodzenia.

Dziękujemy wszystkim za przybycie i jeszcze raz przesyłamy najserdeczniejsze życzenia i Szczęśliwego Nowego Roku!